Privacy Policy

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Je gegevens zullen nooit aan derden worden verkocht en/of verstrekt.

Moonshot Masterclass
mei 2020

Bescherming persoonsgegevens

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet.

Over ons

Moonshot Masterclass is een merk van Moonshot Financial Planning, onderdeel van Klievink Financieel Management.

Nieuwstraat 13
5371AH Ravenstein
KvK-nummer: 65362217

Welke gegevens verzamelen wij?

Wanneer je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief, een gratis e-book hebt aangevraagd, je hebt aangemeld voor een online workshop en/of training, een aankoop hebt verricht of andere aanvragen doet voor één van onze producten en/of diensten, word je gevraagd je gegevens in te vullen. Wij verwerken alleen de gegevens die je zelf aan ons hebt verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

– Voor en achternaam
– E-mailadres
– Telefoonnummer
– Bedrijfsnaam
– Straat en huisnummer
– Postcode en woonplaats
– IP-adres
– BTW-nummer

Met welk doel gebruiken wij je persoonsgegevens?

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

Je voornaam en e-mailadres gebruiken we voor het verzenden van commerciële nieuwsbrieven en retargeting voor Facebook advertenties. Wij doen dit alleen met de gegevens, die we verkregen hebben via het downloaden van gratis documenten en het aanvragen van gratis of betaalde workshops/trainingen, niet met gegevens die via rechtstreekse e-mailberichten binnengekomen zijn.
Je voornaam, achternaam en e-mailadres en eventueel telefoonnummer, die je invult bij een formulier voor het aanmelden van een gratis weggever of een gratis workshop/trainingen, gebruiken we om je toegang te geven tot het gratis webinar of om de gratis weggever toe te sturen. We slaan deze gegevens op in ActiveCampaign.

Jouw gegevens op Moonshot Masterclass

Wanneer je bent ingeschreven voor de nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd, je hebt aangemeld voor een gratis online workshop en/of training of een aankoop hebt verricht en in de toekomst geen e-mail wilt ontvangen, kun je te allen tijde weer uitschrijven door middel van de link onderaan de e-mail of door contact op te nemen. Je e-mailadres wordt dan meteen uit ons bestand verwijderd en zal niet worden bewaard.

Je persoonsgegevens worden opgeslagen in ons e-mailmarketingsysteem en dit gaat via de servers van ActiveCampaign. De servers van ActiveCampaign zijn gevestigd in de Verenigde Staten. Jouw gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. De doorgifte van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Meer informatie over het privacybeleid van ActiveCampaign vind je hier.

Daarnaast delen we gegevens, die we verkregen hebben via het aanvragen van een gratis (of betaalde) workshop/training of het bezoeken van onze website met Facebook om zo advertentiedoelgroepen te maken.

Winkel moonshotmasterclass.nl

Wij gebruiken de door jou aangeleverde gegevens om de bestelling(en) zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. We zullen je gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken. Je gegevens zullen uitsluitend aan derden ter beschikking worden gesteld indien zij betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling.

Bij een betaling in de webshop van moonshotmasterclass.nl word je voor de transactie altijd verwezen naar de website van een zogenaamde Payment Processor door middel van een beveiligde verbinding. Je betaalgegevens (IDeal) worden niet doorgegeven aan onze servers en worden dan ook door Moonshot Masterclass niet opgeslagen. De enige gegevens die wij opslaan zijn:

– Voor – en achternaam
Om jouw bestelling te leveren aan de juiste persoon
– Bedrijfsnaam, Adres, postcode en woonplaats
Dit adres gebruiken wij om op de factuur de juiste gegevens te kunnen plaatsen
– Telefoonnummer
Mochten we je willen informeren over je bestelling of op het laatste moment gewijzigde informatie over je training doorgeven dan doen we dit op bepaalde momenten ook telefonisch. Dit is nooit verplicht om in te vullen.
– E-mailadres
Bij elke bestelling ontvang je, zodra we de bestelling ontvangen hebben, een bevestiging en factuur per e-mail.
– IP-adres
Jouw IP-adres wordt bij het plaatsen van je bestelling opgeslagen om misbruik bij betaling te herkennen.
Indien je een transactie start en deze wordt niet afgerond, worden je transactiegegevens (naam, adres, e-mail en IP) aan het einde van elke maand verwijderd van onze server.

Beveiliging persoonsgegevens

We hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

Cookies

Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je de website mee bezoekt, wordt geplaatst. De informatie, die in de cookie is opgeslagen, kan naar de website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren worden cookies gebruikt.

Facebook advertentiecookies

Jouw toestemming gebruiken we om advertenties beschikbaar te stellen cookies van Facebook (Facebook Custom Audience, Facebook Impressions, Facebook Connect en Facebook Pixel). Deze cookies zorgen ervoor dat voor jou relevante advertenties worden weergegeven.

Meer informatie over de cookies van Facebook vind je hier.

Tracking cookies

Wij gebruiken, met jouw toestemming, sitetracking van ActiveCampaign. Sitetracking plaatst een cookie die bijhoudt welke pagina’s jij op onze website bekijkt. Hierdoor kunnen wij onze marketing, diensten en advertenties beter aanpassen aan jouw interesses. Meer informatie over sitetracking vind je hier.

Google Analytics

Ook door het statistiekenpakket, Google Analytics, worden cookies geplaatst. Wij willen graag weten hoe bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks onze website bezoeken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren. Wij willen natuurlijk niet dat je ongewenst gevolgd wordt, echter we willen je zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor hebben we goede statistieken nodig. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. We kunnen je daardoor niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind je hier.

Uitschakelen en verwijderen

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Dingen die je altijd kunt doen:
– Schakel ‘cookies van derden’ automatisch uit in je browser. De moderne browsers (Chrome en Firefox) bieden hiervoor veel opties.
– Geef in je browserinstellingen aan dat je niet ‘getrackt’ wilt worden.
– Je kunt de geplaatste cookies altijd weer verwijderen uit je browser en eventueel kun je ze ook blokkeren per domein.

Heb je verder nog vragen over onze cookies? Neem dan gerust contact op.

Social Media

We willen het graag zo makkelijk mogelijk maken om de content van de website te delen via social media. Dit kan onder andere door middel van social media (share) buttons.

Van de volgende social media platforms hebben we de buttons geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media platforms om te weten hoe zij omgaan met privacy. Hieronder vind je de verschillende privacy verklaringen:

Facebook
LinkedIn

Links

Op onze website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken, ga je naar een website buiten moonshotmasterclass.nl om. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen we hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Bewaartermijn

Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer jij je uitschrijft voor e-mails, zullen je persoonsgegevens uiterlijk aan het eind van de desbetreffende maand uit het systeem worden verwijderd.

De gegevens in mijn boekhoud- en CRMsysteem bewaren we tenminste 7 jaar, onder andere om aan wettelijke verplichting te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting verwijderd.

De bovenstaande termijn geldt, mits er voor mij verdere wettelijke verplichtingen bestaat, de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

Rechten

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna we je gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de gegevensverklaring op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek indienen.

Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je ons schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.
Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.

Wij zullen je verzoek binnen 6 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan per e-mail. Je kunt je verzoek e-mailen via info@moonshotfp.nl

Wijzigingen

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen.

De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.