fbpx

Masterclass

Masterclass-mockup
Bang dat financiele vrijheid niet voor jou is weggelegd?

Think again.

Jij droomt graag groots. Maar je weet niet hoe je van die droom een doel kunt maken om deze vervolgens te realiseren. Jij wilt een stabiele basis, voor nu en later, maar dan vooral actie ondernemen en resultaten boeken. Maar een financieel expert in de arm nemen? Dat gaat een stap te ver.

Dip daarom eerst een teen in het water, voordat je het diepe in springt. Zonder direct jouw hele financiële hebben en houwen op tafel te gooien, kun jij zelf de eerste stappen nemen richting het financieren van jouw droomleven. Want dat leven is dichterbij dan je denkt.

€ 147,-

Hoor je het jezelf zeggen?

Maar wil je liever...?

Moonshot Masterclass Financiële Vrijheid
Deze masterclass is ontwikkeld voor iedereen die het heft in eigen hand wil nemen om zo een droomleven te realiseren. Voor diegenen die zowel morgen als over twintig jaar de vruchten willen plukken van de stappen die er nu gezet worden, maar ook ondertussen niet vergeten te leven. Voor zij die klaar zijn met wachten en actie willen ondernemen.

In 10 modules kom jij een flinke stap dichter bij het behalen van jouw financiële doelen. Deze masterclass wordt jouw naslagwerk. Iets waar je altijd op kunt terugvallen wanneer je het even niet meer weet. Iedere module start met een aantal video’s, waarna je de bijbehorende opdrachten kunt uitvoeren om theorie meteen in de praktijk te brengen. Ik raad je aan de modules in de aangegeven volgorde te doorlopen voor optimaal resultaat!

Bekijk elke video minimaal één keer. Maar vergeet niet de tijd te nemen om het te laten bezinken. Want die tijd is er. Je krijgt namelijk een leven lang toegang tot de informatie.

De investering bedraagt €147 excl. 21% btw. Dit krijg je ervoor terug:

Module 1: Moneystory en Moneymindset.

Als je niet weet waar je vandaan komt, weet je ook niet waar je naartoe moet. In deze module krijg je inzicht in je eigen gedrag rondom geld. We bepalen je mindset en je krijgt tips en tricks om deze positief te veranderen.

Module 2: Hoe ziet financiële vrijheid er voor jou uit?

Vaak denkt men dat financiële vrijheid alleen is weggelegd voor de allerrijksten. Dat klopt niet. Maar voordat jij concrete stappen in deze richting kunt zetten, moet je eerst bepalen wat dit voor jou betekent. Het vertrekpunt van deze module? Jouw persoonlijke WHY!

Module 3: Huidige en gedroomde levensstijl.

Veel mensen ervaren stress rondom geld, omdat ze niet weten wat er binnenkomt en wat eruit gaat. In deze module focussen we dan ook op inzicht vergaren in jouw situatie. Om vervolgens ruimte te creëren voor zaken die jij echt belangrijk vindt.

Module 4: Kostprijs van je leven vertalen naar product (ondernemers).

Jouw bedrijf is de geldkraan waaruit jij je levensstijl kunt betalen. Veel ondernemers zien hun salaris als sluitpost van de onderneming. Dat kan anders. Daarom leer jij in deze module jouw benodigde levensstijl vertalen naar prijs per product (of dienst).

Module 5: Je onderneming en geld (ondernemers).

Jij onderneemt om de wereld te veranderen, om jouw visie te delen. Het is je passie en het kost veel tijd. Maar levert het ook genoeg op? In deze module duiken we in de financiële situatie van jouw onderneming. Moeilijke cijfers worden zo ineens een stuk duidelijker! Tijd voor focus!

Module 6: Belastingen.

Leuker kunnen ze het niet maken, ook niet makkelijker. Bij Moonshot kunnen we het allebei. Want als jij jouw belastingen op een slimme manier aanpakt, kun jij stiekem heel veel geld besparen! Geld dat jij in kunt zetten om jouw dromen waar te maken.

Module 7: Beleggen.

Beleggen moeilijk? Helemaal niet! In deze module help ik jou rendement behalen zonder dat je wakker hoeft te liggen van plotselinge koersdalingen. Na het volgen van deze module beleg jij met ratio, in plaats van met emotie, om zo de juiste beslissingen te nemen voor jouw portefeuille.

Module 8: Investeren in vastgoed.

De aankoop van vastgoed is makkelijker dan je denkt! Dit kan dan ook een interessante manier van beleggen zijn (waardestijging op de lange termijn) of juist van een passief inkomen (maandelijkse huur). In deze module krijg je tips en tricks over hoe jij je eerste vastgoed kunt aankopen. Of in ieder geval de stappen te bepalen.

Module 9: Hypotheek en financieren.

Rente en aflossing. Iedere maand een flinke smak geld waardoor je niet de financiële vrijheid ervaart als je zou wensen. Maar wat als ik je zou vertellen dat je veel meer vrijheid kunt ervaren dan je denkt? Zelfs met een hypotheek? Je kunt daarnaast ook flink besparen! Je leert het in deze module.

Module 10: Fiscaal slim reserveren.

Oftewel: je pensioen. In plaats van dit te zien als zorgen voor later, gaan we direct aan de slag. Jouw pensioen regelen is namelijk veel makkelijker dan het lijkt. Daarnaast krijg je tips over het personaliseren van je pensioen, en hoe je aan de slag gaat met een pensioenregeling. Want jij wilt toch ook levenslang genoeg te besteden hebben?

Eerst zien, dan geloven

Dit zeggen anderen over de Masterclass Financiële Vrijheid

Ties laat je anders nadenken over geld. Geld niet om te overleven maar om van te genieten en mee te leven. Mijn negatieve ideeën over geld zijn plannen voor de toekomst geworden en hoe ik die vorm kan geven door gebruik te maken van geld. Ook heeft hij laten zien dat je niet vermogend hoeft te zijn om je financiële leven te plannen en vorm te geven. Praktische tips en heldere uitleg maakte de Masterclass tot een leerzaam programma.
Janneke (38)
Amsterdam

.

Nog even in het kort: